Home / Nieuws / Vacature Productie Alucol

Vacature Productie Alucol

Alucol, gevestigd in Neer, is een innovatieve onderneming en richt zich op oppervlaktebehandeling van aluminium. Onze kernactiviteit is het anodiseren en kleuren van aluminium. Hiermee zijn we met ca. 130 medewerkers, marktleider in de Benelux.

Alucol is uniek als het gaat om lange en zware onderdelen op de lange productielijn (tot 22 meter). Op de 7,5m productielijn zijn we beter en sneller dan anderen. De kwaliteit in ons werk gaat altijd voor. De keuze voor kwaliteit is niet alleen voor ons het beste, maar ook het beste voor de klant.

Alucol wil een excellente prestatie leveren door de klant te verrassen met een hoge kwaliteit en snelle levertijd. Hiermee geven wij het anodiseren en vooral de klant ‘power’.

Wij willen onze klanten ontzorgen en een full-service partner willen zijn. Op tijd en in één keer goed leveren tegen een passende prijs is wat wij doen. Wij streven naar lange termijn relaties want continuïteit is erg belangrijk voor ons. Om te blijven verbeteren is Alucol op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor de rol van:

Productiemedewerker

(ploegendienst, inclusief nachtdienst)

De functie

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van het proces. Dit betekent vanaf het moment dat profielen worden aangeleverd tot het moment dat ze uitgeleverd worden. Het begint met het opspannen van profielen voor dat deze behandelt worden en uiteindelijk het weer afspannen en juist verpakken van deze profielen. Hierbij zal jij voortdurend de kwaliteit in de gaten houden en zorgen voor een goede afhandeling.

BWB-Alucol vraagt

Voor deze functie zijn wij opzoek een enthousiaste en proactieve productiemedewerker. Ook zal je bereid moeten zijn om in 3 ploegen te werken. Voor een succesvolle vervulling van deze rol heb jij de volgende competenties:

  • Hands-on mentaliteit
  • Sociaal vaardig en communicatief sterk
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Teamspeler
  • Technisch inzicht

BWB-Alucol Biedt

Een continue veranderende werkomgeving met een no nonsens cultuur waar initiatieven worden gewaardeerd en waar innovatie en samenwerking succesfactoren vormen. We bieden een boeiende omgeving met veel vaktechnische uitdaging en mogelijkheden voor persoonlijke groei. Het pakket arbeidsvoorwaarden is concurrerend en compleet.

Geïnteresseerd:

Mail uw motivatiebrief en cv naar hrm@alucol.nl . Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Johnno Verstraelen, HRM medewerker, via +31 (0)475-591155. Voor meer informatie verwijzen we ook graag naar onze website: www.alucol.nl.

Bekijk ook:

VenloNaerse mètzingmiddig grandioos succes!

Afgelopen zondag 20 januari was er volop live muziek bij Café Sjaen in Neer! Een ...

Wordpress Copy paste blocker plugin powered by http://jaspreetchahal.org