Home / Over ons

Over ons

U bent wellicht bekend met de website www.pietvantoon.nlPiet Timmermans beter bekend als (Piet van Toon) hield van 2001 tot april 2013 jarenlang al het nieuws bij van Neer. Piet overleed op 18 april 2013 aan de gevolgen van kanker.

Na het overlijden van Piet van Toon waren Ard en Jort Raemakers bijzonder geïnspireerd door het werk van Piet van Toon. Enige tijd later besloten zij dan ook om Neers Nieuws op te richten. Een lange tijd opereerde Neers Nieuws via Facebook, Twitter en YouTube. Echter al snel bleek dat er ook veel vraag was voor een website. Die kwam er dan ook op 14 augustus 2014. Er kwam in september 2014 zelfs een app bij! In samenwerking met Wabbes Media & Design werd er een app voor zowel android als apple applicaties gebouwd.

Neers Nieuws is een website over het Limburgse dorp Neer. Neers Nieuws informeert en amuseert inwoners en geïnteresseerde door middel van nieuwsberichten over Neer. Ook zijn er regelmatig fotoreportages te zien, en zelfs video’s. Neers Nieuws wordt samen met verenigingen, organisaties, bedrijven en vrijwilligers gemaakt. Wij doen ons uiterste best om u altijd op de hoogte de houden van het allerlaatste nieuws in Neer.

Inmiddels is het concept van Neers Nieuws gekopieerd naar de naastgelegen dorpen Roggel en Heythuysen. Roggels Nieuws ging op 14 maart 2015 van start. Samen met Rob Coenen uit Roggel brengen wij ook in Roggel het allerlaatste nieuws. De website in Heythuysen gaat binnenkort ook van start. Wilt u meewerken aan dit succes? Dat kan, stuur gerust een mail naar info@neersnieuws.nl of neem telefonisch contact met ons op via 06-28193864.

Ard & Jort Raemakers

 

Wordpress Copy paste blocker plugin powered by http://jaspreetchahal.org