Home / 112 / Nog geen aanhouding, getuigen gezocht!

Nog geen aanhouding, getuigen gezocht!

Afgelopen zaterdag werd er een 16-jarige fietser in Neer op de Napoleonsweg aangereden door een personenauto. De fietser is toen per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De fietser ligt momenteel nog in het ziekenhuis waar hij nog zeker een aantal dagen moet verblijven. De woordvoerder van de politie meldt dat getuigen nog steeds worden verzocht om zich te melden.

Bestuurder doorgereden – politie roept getuigen op om zich te melden

De bestuurder is na het ongeluk doorgereden in de richting van Kessel. De woordvoerder van de politie geeft aan dat er nog geen personen zijn aangehouden. De politie roept getuigen op om zich te melden.

De auto waarmee de aanrijding is veroorzaakt heeft een zogenaamd Duits exportkenteken, beginnend met HF. Het gaat om een hatchback model, met een wat paars/blauwe kleur. Gezien de aanrijding is het aannemelijk dat de auto schade heeft aan de voorzijde. Op het moment van de aanrijding zaten er vermoedelijk twee mensen in de auto.

Getuigen melden via Facebook dat het kenteken: HF 207 E zou kunnen zijn.

Heeft u de aanrijding gezien of heeft u informatie over de mogelijke veroorzaker? Bel dan via 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem kan ook via 0800-7000 (gratis).

 

Bekijk ook:

Nieuwe dirigent Muziekplein

Bas Clabbers is de nieuwe dirigent van fanfare-orkest Excelsior & De Eendracht Fanfare Excelsior uit ...

Wordpress Copy paste blocker plugin powered by http://jaspreetchahal.org