Home / Nieuws / Naers kampioenschap voor niet-beugelaars

Naers kampioenschap voor niet-beugelaars

Voor alle mensen die spannende en uitdagende beugelpartijen willen spelen tegen familie, vrienden, buren, collega’s en andere dorpsgenoten. We hebben voor jullie voor alweer de elfde keer het Naers kampioenschap voor niet-beugelaars. Wie wil er in de eeuwige erelijst komen van dit prestigieuze toernooi?

Bovendien gaan we ook dit jaar weer voor de vierde keer om het Naers vrouwenkampioenschap spelen, als er genoeg koppels zijn. Anders is het gemixt net zoals in eerdere edities. Vrouwen koppels kunnen zich natuurlijk ook inschrijven bij de mannen.

Verzin een leuke teamnaam en geef je op met z’n tweeën of drieën. Zo is er altijd iemand beschikbaar om mee te doen, als iemand niet kan op een bepaalde dag.

Daag je vrienden en vriendinnen uit. Maak er een weddenschap van… Om mee te doen mag je dus niet lid zijn van een beugelclub. Deelname is gratis en er zijn mooie prijzen te winnen.

De voorrondes zullen zijn op de zaterdagen 29 december, 5 januari, 12 januari. De grote finale wordt gespeeld op zaterdag 19 januari. Geef aan welke avonden je kunt, dan houden wij hier rekening mee. Verzetten is niet mogelijk, speel dan met een derde persoon in je team.

Er kan geoefend worden op onze clubavonden op dinsdag en woensdagavond vanaf 19.30 uur. Opgeven is heel gemakkelijk. Stuur een e-mail naar onno.vanknippenberg@live.nl met de volgende gegevens:

Teamnaam:

Naam speler 1, naam speler 2, eventueel speler 3

E-mail adres speler 1 en speler 2 en eventueel speler 3

Opmerkingen, bijvoorbeeld een dag dat je niet kunt.

Opgeven kan tot en met zondag 16 december 2018, waarna de loting bekend wordt gemaakt op onze facebook pagina en per e-mail bij degene die de informatie correct aan mij hebben doorgegeven. Bij de loting ontvangen jullie een kort spelreglement.

Beugelclub “Onder Ons” Neer

Namens toernooicommissie,

Jochen op ‘t Roodt en Onno van Knippenberg

Bekijk ook:

Nieuwe dirigent Muziekplein

Bas Clabbers is de nieuwe dirigent van fanfare-orkest Excelsior & De Eendracht Fanfare Excelsior uit ...

Wordpress Copy paste blocker plugin powered by http://jaspreetchahal.org