Home / Nieuws / Brievenbus Molenstraat wordt verwijderd

Brievenbus Molenstraat wordt verwijderd

PostNL begint in het nieuwe jaar met het weghalen van honderden brievenbussen in Limburg. Over heel de provincie gaat het om 543 van de in totaal 1172 brievenbussen. Er komen wel nieuwe ophaalpunten bij, maar het nieuwe totaal voor Limburg zal blijven steken op 699 stuks. Ook in Neer wordt er een brievenbus verwijderd. Neer houdt hierdoor nog maar 1 brievenbus over. Deze is te vinden bij Spar Kuijpers (Hoogstraat). 

Het opdoeken van de ophaalpunten heeft alles te maken met de terugloop van het aantal brieven en kaarten dat we met z’n allen versturen. PostNL mag de bussen niet lukraak weghalen, want de maximale afstand tussen brievenbussen is bij wet vastgelegd.

Één nieuwe bus
Brievenbussen die weinig worden gebruikt, worden verwijderd of verplaatst naar plekken waar veel mensen komen zoals winkelcentra, supermarkten of locaties aan het begin van een woonwijk. De hele operatie wordt tussen 9 januari en 10 maart 2017 uitgevoerd. In Leudal blijven 24 bussen staan, 13 zullen verdwijnen en er komt één nieuwe bij.

Bron: Leudal.nieuws

Bekijk ook:

Nieuwe dirigent Muziekplein

Bas Clabbers is de nieuwe dirigent van fanfare-orkest Excelsior & De Eendracht Fanfare Excelsior uit ...

Wordpress Copy paste blocker plugin powered by http://jaspreetchahal.org