Home / Nieuws / Boekpresentatie Rens in Neer

Boekpresentatie Rens in Neer

Op zondag 11 november vindt in Gemeenschapshuis de Haammaeker ‘De Limburgse Boekpresentatie’ plaats van het boek ‘Wel positief blijven’ geschreven door D66-Tweede Kamerlid Rens Raemakers (27) en Mérie van der Rijt. Rens kreeg in 2009 de diagnose zaadbalkanker. Operaties, tien loodzware chemokuren en stamceltransplantaties redden zijn leven. In het boek vertelt Raemakers hoe kanker zijn visie op het leven ingrijpend veranderde

Afgelopen maandag werd in Den Haag het eerste exemplaar van het boek in ontvangst genomen door Rob Jetten.

De boekpresentatie in Neer begint aanstaande zondag om 16.00 uur. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn! Het ‘eerste’ Leudals exemplaar van het boek zal overhandigd worden aan burgemeester Arno Verhoeven. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om een gesigneerd exemplaar te bemachtigen. De helft van de opbrengst gaat naar Kika, Kinderen Kankervrij.

Het boek is nu ook al te bestellen via: www.rensraemakers.nl

Vanaf dinsdag 6 november is het boek ook fysiek te koop bij o.a. de volgende verkooppunten: SPAR Kuijpers (Neer), Jan Linders (Haelen), Kantoorboekhandel Thea (Roggel), Primera Plantinga (Heythuysen), Christine de Echte Bakker (Heibloem) en Louis Vermeulen (Horn).

Bekijk ook:

VenloNaerse mètzingmiddig grandioos succes!

Afgelopen zondag 20 januari was er volop live muziek bij Café Sjaen in Neer! Een ...

Wordpress Copy paste blocker plugin powered by http://jaspreetchahal.org